Ny kunde? Ring og hør mere

Ring 70 500 900
kontakt@kbhejendomsservice.dk

Akut problem? Ring til døgnvagten

Ring 27 79 24 01
Ring 27 79 24 02
KBH Ejendomsservice A/S
Islevdalvej 140
2610 Rødovre

Indtast kontaktoplysninger

Gratis vinduespolering
Ring og få et tilbud
Nyheder - 12. juni 2019

Hvad indebærer viceværtservice

Viceværtservice i København og omegn

 

Boligforeninger har typisk en vicevært til at tage sig af forskellige opgaver inden for vedligeholdelse af ejendommen. Her er der tale om daglige driftsopgaver, indvendigt såvel som udvendigt, som får hverdagen til at harmonere.

 

Typiske arbejdsopgaver omhandler typisk håndtering af storskrald, udskiftning af pærer, kontakt til beboer og håndværkere, rengøring, snerydning og meget mere.

 

Det er blevet mere og mere udbredt, at boligforeninger tilkøber sig viceværtservice gennem virksomheder, der yder ejendomsservice. Herigennem har de nemlig også mulighed for at benytte sig af andre services, som kan varetages af ejendomsservice virksomheder.

 

KBH Ejendomsservice A/S har mere end 14 års erfaring med viceværtservice i København og omegn, hvilket betyder, at vi er udrustet til at løse alle slags opgaver både store som små.

 

Hvad indebærer viceværtservice?

Viceværtens funktion er ganske enkelt at sikre jeres ejendom ordentlige omgivelser og en velfungerende hverdag. Vores viceværter har mange års erfaring og kan derfor udføre langt det meste arbejde med omhyggelighed.

 

Typiske opgaver, som bliver håndteret gennem viceværtservice, er:

 

  • Affaldssortering
  • Storskrald
  • Udluftning af radiatorer
  • Rekvirering af håndværkere
  • Udskiftning af pærer
  • Fejning

 

Derudover har vi sørget for at have døgnvagt 365 dage om året, så du altid kan komme i kontakt med os, hvis der skulle opstå problemer, eller hvis der skulle være nogle spørgsmål enten fra beboerne selv eller på vegne af boligforeningen.

 

Hvad koster en vicevært?

Ingen ejendomme er ens, og derfor varierer priser på viceværtservice ofte en del. Vi sætter os altid ind i jeres behov, før vi indgår en aftale. Hos KBH Ejendomsservice A/S er vi meget seriøse omkring vores arbejde, og vi sørger derfor altid for at holde faste aftaler til fair priser.

 

Du er mere end velkommen til at kontakte os for at få et tilbud på viceværtservice eller få en uforpligtende snak om jeres behov som boligforening.

Indhent tilbud Ho, Ho, Ho.. Klik her!!