Ny kunde? Ring og hør mere

Ring 70 500 900
kontakt@kbhejendomsservice.dk

Akut problem? Ring til døgnvagten

Ring 27 79 24 01
Ring 27 79 24 02
KBH Ejendomsservice A/S
Islevdalvej 140
2610 Rødovre

Indtast kontaktoplysninger

Gratis vinduespolering
Ring og få et tilbud
Nyheder - 10. april 2019

Hvad er ejendomsservice?

Hvad kan man bruge ejendomsservice til?

 

Overordnet er ejendomsservice vedligeholdelse af ejendom og de fællesarealer, der er i ejendommen. Servicen omfatter både opgaver, der skal udføres på dagligt basis, og dem som skal udføres med jævne mellemrum.

 

Du kan få professionelle til at udføre ejendomsservice, så du ikke selv står med besværet og det omfattende arbejde, vedligeholdelsesarbejdet er. Mange opgaver kan nemt uddelegeres til virksomheder. Eksempelvis trappevask, snerydning, viceværtservice og meget mere.

 

Som boligforening giver det bedst mening at vælge en ejendomsservicevirksomhed, som kan varetage størstedelen af de opgaver, man ønsker uddelegeret. Fordelen ved at bruge en enkelt samarbejdspartner er, at firmaet lærer foreningens behov at kende.

På længere sigt resulterer det i en nemmere og mere overskuelig hverdag – modsat hvis man skulle koordinere med flere partnere.

 

I øjeblikket har KBH ejendomsservice A/S 235 faste, glade kunder fordelt rundt i København og omegn. Er du vores næste samarbejdspartner? Få et tilbud til jeres ejendomsforening i dag.

 

Hvilke opgaver omfatter ejendomsservice?

 

Formålet med at få et firma til at varetage sin ejendoms vedligeholdelse er at skabe et renere og behageligere miljø i og omkring sin ejendom nemt og problemfrit.

 

Hos KBH ejendomsservice A/S klarer vi mange forskellige opgaver og tilbyder derudover et hav af ydelser i København og omegn. Vores arbejde dækker typisk over :

 

 • Trappevask.
 • Liftarbejde – bl.a. rensning af tagrender, fjernelse af hvepsebo og andet arbejde, der ikke kan klares med adgang fra en almindelig stige.
 • Skift samt producering af navneskilte (dymo og graverede) på alle typer dørtableauer og postkasse-indlæg.
 • Vinduespolering/Vinduespudsning I hele ejendommen eller hos den enkelte beboer
 • Vi er certificeret til lovpligtigt at kontrollere og registrere brandalarmer, og vi rapporterer hver uge til DBI.
 • Kontrollering af sprinklere.
 • Snerydning, saltning og grusning. I grønnegårde og svalegange benyttes miljø-salt, som ikke skader belægning og beplantning.

 

Derudover har vi en række andre services, som bliver udført af vores professionelle personale i hele København og omegn. Vi tilbyder bl.a.

 

 • Viceværtservice – Dette indebærer opgaver som affaldssortering, storskrald, smøring af låse, dørpumper, udluftning af radiatorer, rekvirering af håndværkere og meget mere. Derudover har vi døgnvagt 365 dage om året.

 

 • Gårdmand – Som sørger for græsslåning, kantklipning, beskæring af træer og buske, lægning af fliser og andet gartner relateret arbejde.

 

 • Skadeservice som er klar til at rykke ud hele døgnet 365 dage om året i tilfælde af vandskader, rørskader mm. I denne sammenhæng foretager vi fugtmålinger og laver skaderapportering til forsikringen

 

 • Varmemester som står for styring af varmecentralen, udslamning af varmtvandsbeholdere, indreguleringer og meget mere for at sikre optimal drift af jeres anlæg.

 

Er du i tvivl om hvilke ydelser jeres ejendom har behov for? Kontakt os og få en professionel behovsudspecificering og et tilbud på, hvad i vil have inkluderet i jeres ejendomsservice.

 

Indhent tilbud Ho, Ho, Ho.. Klik her!!